Bloggning

Det finns stora fördelar med att driva en blogg på företagets webbplats. Genom bloggen kan du presentera aktuella händelser i företaget, kommentera och reflektera över trender i omvärlden, bjuda in dina kunder till diskussion och debatt samt i övrigt skapa ett mervärde för befintliga och potentiella kunder. En blogg är ett utmärkt verktyg för att stödja byggandet av företagets varumärke.

När ditt företag väl har valt att kommunicera med bloggen som plattform är det dock viktigt att bloggen kontinuerligt fylls på med intressanta och relevanta blogginlägg. Det är här den stora utmaningen ligger! En blogg som uppdateras sällan, eller bara fylls på med intetsägande och irrelevanta inlägg bara för sakens skull, kommer inte stärka ditt företags varumärke. Detsamma gäller om besökarnas frågor och funderingar lämnas obesvarade. Dagens Internetanvändare vill ha snabba och raka svar.

Fördelarna med att blogga som företag är många, men det gäller att företaget har en strategi för hur bloggen ska användas. Dessutom är det viktigt att det finns tid och resurser för att skriva inlägg och svara på kommentarer. Text&Co hjälper dig att sköta om din blogg!

Om du behöver:

Kontinuerlig uppdatering av din blogg
Sökmotoroptimerad text
Unikt innehåll
Ett forum för kommunikation med kunder

Bloggning kan beställas som prenumerationstjänst. Vi kan också leverera innehåll on-demand. Riktpriser: 0,40-1,00 kr per ord beroende på komplexitet, omfattning och behov av research.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *